Ο γάτος που χρησιμοποιεί... το λεωφορείο!

Ο 15χρονος Ντότζερ είναι ένας γάτος που λατρεύει τις αστικές συγκοινωνίες – και τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς είναι...
η μασκώτ επιβατών και οδηγών στο Ντόρσετ (Νότια Αγγλία), όπου μένει.

Ο κανελλής γάτος που πήρε το όνομά του από έναν χαρακτήρα στον Όλιβερ Τουίστ του Ντίκενς, ταξιδεύει με το λεωφορείο που περνά από το σπίτι του κάθε μέρα, κάνει μία κυκλική διαδρομή και επιστρέφει.

Όπως λέει η Telegraph, συνηθίζει μάλιστα να κάθεται στα γόνατα των επιβατών, ορισμένοι από τους οποίους τον γνωρίζουν και του κρατούν κάποιο δωράκι.

Η ιδιοκτήτριά του Φι Τζινς θεωρεί ότι ο Ντότζερ αγάπησε το λεωφορείο από όταν είχαν μπει μαζί μία φορά και διαπίστωσε πόσο ζεστά ήταν στη λιακάδα. Από τότε το παίρνει κάθε μέρα, πράγμα που εκείνη δεν ήξερε και αναρωτιόταν που χανόταν κάθε μέρα.

"Την περασμένη εβδομάδα η κόρη μου, μου είπε ότι μία φίλη της τον είδε στο λεωφορείο. Δεν το πίστεψα και μπήκα στο αυτοκίνητο για να πάω να τον βρω. Εκείνη την ώρα έφτασε το λεωφορείο, άνοιξε η πόρτα και τον είδα να κατεβαίνει", λέει η κ. Τζινς.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει τα λεωφορεία ανέφερε ότι δεν τους πειράζει να έχουν τον Ντότζερ στα δρομολόγιά, ωστόσο ζήτησαν από τους οδηγούς να μην τον ταίζουν για να θυμάται να γυρίζει και στο σπίτι του.

tromaktiko

2 σχόλια:

Μουσική προ-ΠΑΙΔΕΙΑ ''Η Ροδούλα και τα μουσικά της αστεράκια'' είπε...

Καρπαθάκι μου γλυκό, τι σύμπτωση.
Το είδα σήμερα στην τηλεόραση! Γέλασα πολύ!
Πέρασε από το ¨σπίτι" μου να πάρεις κάτι
Φιλάκια

Lampros Lampinos είπε...

!!! Τι να πεις!!!